- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tužna vest je ujedinila „Čizmu“: „Forca, Siniša!“ /foto/

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler i aktuelni trener, ponovo će morati da se bori sa teškim neprijateljem – leukemijom. Vest o povratku bolesti je šokirala sportsku javnost, a Italija se ponovo ujedinila u podršci jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca ikada.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Mihajlović je novinarima u Bolonji otkrio da će ponovo morati da odsustvuje sa posla, šefa stručnog štaba tamošnjeg kluba.
„Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovoga puta manje biti odvojen od terena. Bolest se vratila i zato ću morati da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu lečenja. Bolest je očigledno hrabra kada se usudila da se vrati. Za razliku od prethodnog puta, sada sam spokojniji. Znam šta treba da radim i znam da je situacija sada drugačija nego onda. Svakako moram ponovo da budem hospitalizovan. Znam da sam u odličnim rukama“, rekao je Mihajlović na kratkoj konferenciji za medije.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Pred Sinišom je nova žestoka borba: „Bolest je hrabra, kad je odlučila da se vrati“
Mihajlović je dobio ogromnu podršku fudbalske Italije – ujedinili su se navijači i klubovi sa jedinstvenom porukom.
„Forca, Siniša!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala