- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Miša šokirao Feliksa usred Majamija!

© AP Photo / Marcio Jose SanchezMiomir Kecmanović proslavlja pobedu nad Mateom Beretinijem u Indijan Velsu
Miomir Kecmanović proslavlja pobedu nad Mateom Beretinijem u Indijan Velsu - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Miomir Kecmanović, mladi srpski teniser, ostvario je drugu najveću pobedu u karijeri – i istom mesecu! Kecmanović je u drugom kolu turnira u Majamiju savladao devetog igrača na ATP listi Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:2, pošto je prethodno na Indijan Velsu slavio protiv šestog reketa Matea Beretinija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kecmanović u sezoni igra briljantno i to je dokazao u drugom kolu turnira u Majamiju gde ga je čekao favorizovani Kanađanin.
Popularnog Mišu to nije obeshrabrilo, naprotiv, ponovo je zaigrao na fenomenalnom nivou i kao 48. igrač na ATP listi uspeo da upiše još jednu pobedu nad teniserom iz najboljih deset.
Miomir je ambicije najavio već u prvom gemu prvog seta, steka je dve brejk lopte, ali nije imao dovoljno dobru taktiku da ostvari brejk.
Ipak, brejk je stigao u sedmom gemu, u osmom je spasao čak četiri protivnikove prilike za izjednačenje, a u desetom je iskoristio drugu set loptu čime je krunisao sjajnu igru.
Drugi set je startovao na identičan način, ali je sada uspeo da ostvari brejk i to bez dozvoljenog poena rivalu, koji je to učinio tek u trećem gemu.
Blistavi Kecmanović je drugi brejk, takođe bez izgubljenog poena, ostvario u petom gemu, stekavši prednost od 4:1, potvrdio je brejk i došao na korak od pobede, što je i ostvario u osmom gemu drugog seta.
U trećem kolu Kecmanovića čeka bolji iz duela između Alberta Ramosa Vinjolasa i Sebastijana Korde.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala