- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kultura ćutanja | Dok anđeli spavaju – gost Zorica Tomić

© SputnikDok anđeli spavaju
Dok anđeli spavaju - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Gost novog izdanja emisije „Dok anđeli spavaju“ autorke Marine Rajević Savić je komunikolog i kulturolog prof. dr Zorica Tomić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

U komunikaciji i predstavljanju javnosti, sfera privatnog i javnog moraju da budu radikalno odvojene i samo ta granica predstavlja garant naše slobode kao pojedinaca, navodi Slavica Tomić u najnovijoj emisiji "Dok anđeli spavaju".
Živimo u vremenu bez uzora i heroja i zato se suočavamo sa onim što se u teoriji naziva entropija. Istovremeno možemo da čujemo hiljade, milione različitih glasova. Živimo u informatičkoj buci, navodi Tomićeva.
Kultna emisija „Dok anđeli spavaju“, koju već duže od tri decenije uređuje i vodi Marina Rajević Savić, obrađuje životne priče ekskluzivnih gostiju iz različitih sfera društva.
Emituje se svake druge subote u 21.00.
Dok anđeli spavaju 26.3.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala