- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Napitak od tri sastojka smanjuje osećaj gladi i podstiče mršavljenje

© Depositphotos.com / liudmilachernetska@gmail.comGrejpfrut
Grejpfrut - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Gubitak kilograma je proces u kojem je potrebno obratiti pažnju na niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolisane dijete koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu vam pomoći i mali nutricionistički trikovi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jedan od njih je i sok od tri moćna sastojka koji smanjuje osećaj gladi, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže telu da izbaci višak masnoća, prenosi Kliks.ba.
Napitak od jabukovog sirćeta i meda stari je saveznik u gubljenju kilograma, a sada mu se pridružuje i grejpfrut koji, između ostalog, stabilizuje nivo šećera u krvi i razgrađuje masti.
Sastojci:
jedna šoljica soka svežeg grejpa
dve kašike jabukovog sirćeta
jedna kašika meda
Priprema:
Sastojke dobro izmešajte dok se u potpunosti ne povežu. Sok popiti pre obroka (doručak, ručak, večera). Postupak ponavljati svakog dana sedam dana zaredom, zatim napravite pauzu od sedam dana, pa ponovite postupak. Ako ne podnosite gorčinu grejpfruta, svakog drugog dana ga zamenite sokom sveže pomorandže.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala