- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Margarita Simonjan o bogatim Rusima u Londonu: Zaprepašćuje to što su zaprepašćeni

© RTGlavna urednica novinske agencije „Rusija sevodnja“ i televizije „RT“ Margarita Simonjan
Glavna urednica novinske agencije „Rusija sevodnja“ i televizije „RT“ Margarita Simonjan - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Glavna urednica novinske agencije „Rusija sevodnja“ i televizije „RT“ Margarita Simonjan ironično je prokomentarisala reakciju bogatih Rusa koji žive u Evropi, pre svega u Londonu, na činjenicu da su se našli pod sankcijama Zapada zbog specijalne operacije ruske vojske u Ukrajini.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako je napisala na Telegramu „iskreno zaprepašćenje izaziva zaprepašćenje nekih naših Rusa koji su se našli na udaru sankcija“.
Simonjan dodaje da su oni bili zaista ubeđeni da se to njima nikada neće dogoditi - njima investitorima, dobročiniocima, onima koji plaćaju porez, koji su sponzori nove ruske revolucije, vlasnicima evropskih klubova i jevrejskih fondova.

„Tako nešto nije moguće! I šef (Putin) koji je pre tačno 20 godina upozorio: ‘Preznojićete se trčeći po sudovima da biste odblokirali svoj novac’, ništa ne shvata. On ne razume Zapad, nije se uklopio, on je čovek sovjetskog doba, on čak nije ni bio u uglednim londonskim dnevnim sobama. Kad ono - eto ti. Ispostavlja se da naši Londonci - investitori, mecene koji plaćaju porez, s aspekta pravih Londonaca, nisu nikakvi Londonci, a ni Evropljani, čak ni Jevreji, već jednostavno Rusi i uvek su to i bili. Čak ne ni Rusi nego Sovjeti, takvi isti kakav je Putin, sa svim što to podrazumeva. I preznojavati se je potpuno beskorisno“, napisala je ona.

Britanske vlasti su posle početka operacije u Ukrajini uvele oštre sankcije Rusiji, a na udaru su se našli brojni ruski oligarsi koji tamo žive.
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
Britanija dala sulud uslov ruskom milijarderu – „nacionalizacija“ ili propast!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala