- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lavrov: Zapad je Rusiji objavio totalni hibridni rat

© Sputnik / Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaSergej Lavrov
Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Zapad je Rusiji objavio totalni hibridni rat i više ne prikriva ciljeve koji podrazumevaju da se ruska ekonomija slomi, uništi i uguši, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.
Takođe je rekao i da je Rusija konačno uvidela svo bezakonje koje Zapad sprovodi uvođenjem sankcija što pokazuje da su sve te zapadne vrednosti, o kojima tamošnji političari dugo godina pripovedaju, zapravo bezvredne.

„Kada vidimo svo to bezakonje, naravno da nam je jasno da su sve te vrednosti koje su naše zapadne kolege propovedale – bezvredne, a pre svega mislim na slobodu izražavanja, na tržišnu ekonomiju, na neprikosnovenost privatne svojine, kao i na pretpostavku nevinosti“, naglasio je on.

Lavrov je naglasio i da je napetost na međunarodnoj areni dostigla svoj vrhunac i da je u toku kulminacija Zapada po pitanju obuzdavanja Rusije.
Ruski diplomata je, međutim, kazao i da se Rusija neće samoizolovati, te da će nastaviti da sarađuje sa svojim saveznicima.
„Ni o kakvoj izolaciji Rusije, a takav cilj je bio zadat od strane Zapada, neće biti ni reči. Štaviše, nećemo se ni samoizolovati jer imamo dosta prijatelja širom sveta, saveznika i partnera sa kojim a radimo na svim kontinentima“, kazao je Lavrov nakon pregovora sa predsednikom Abhazije Aslanom Bžanijom.
Predsednik Rusije Vladimir Putin  - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2022
RUSIJA
Putin: Državljani Rusije podvrgnuti progonu, Zapad skinuo masku pristojnosti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala