- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Odvratno je i treba da ih bude sramota“ – zablistao je i uputio poruku kritičarima /video/

© AP Photo / Matt DunhamGaret Bejl
Garet Bejl - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Garet Bejl, jedan od najskupljih igrača u istoriji fudbala, godinama unazad ne može da se ustali sa formom u ekipi Real Madrida, ali je u reprezentaciji Velsa ponovo briljirao i poveo ekipu u finale baraža za Svetsko prvenstvo.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bejl je u sezoni odigrao svega pet utakmica i postigao jedan gol, konstantno ima problema sa povredama, ali pre svega sa manjkom volje da nastupa za Real.
Bejl je nizao povrede kolena, članka, leđa, mišića, a jedina tri meča u sezoni La Lige odigrao je u avgustu prošle godine.
Španski mediji su ogorčeni na igrača koji je 2013. godine stigao u špansku prestonicu za sumu od 100 miliona evra i kao da svi jedva čekaju da se saradnja završi.
„Sada ništa ne boli!“, glasio je naslov španske „Marke“ posvećen Bejlu nakon što je postigao dva gola za Vels protiv Austrije, pošto prethodno nije zaigrao u velikom derbiju protiv Barselone koji je Real izgubio sa 4:0.
Devet godina po dolasku u Real, Bejlova tržišna vrednost iznosi svega tri miliona evra i izvesno je da će na kraju sezone napustiti Madrid.
Bejl je posle utakmice sa Austrijom bio upitan da prokomentariše dešavanja u Španiji i kritike na svoj račun.
„Ne! Ne moram da šaljem nikakve poruke, iskreno. Ne, to je trošenje vremena za mene. Sve to što se dešava tamo je odvratno i trebalo bi da ih bude sramota. Nisam uznemiren, ovo je kraj priče“, istakao je Bejl.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala