Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Branimir Nestorović podržao Patriotski blok

© Sputnik / Lola ĐorđevićBranimir Nestorović
Branimir Nestorović - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Srpski pokret Dveri danas je potpisao Sporazum o saradnji na svim nivoima izbora koji će se održati 3. aprila sa Aleksom Račićem, Branimirom Nestorovićem i Valentinom Arsić Arsenijević.
Sporazum je napravljen, kako je rečeno na konferenciji za štampu, polazeći od ideje Nestorovića i Račića da bi za nastupajuće izbore trebalo da dođe do formiranja čiste i jasne patriotske političke opcije, prenosi Tanjug.
Nestorović i Račić navode da stavljajući na prvo mesto brigu o zdravlju nacije i posebno dece, stupaju u saradnju na svim nivoima izbora.
Srpski pokret Dveri obavezao se da, ukoliko uđe u parlament u Narodnoj skupštini, pokrene javne rasprave na teme definisanih zajedničkih interesa i da će se predsednički kandidat Boško Obradović založiti da se u resorima prosvete i zdravstva prihvate ideje, pomoć i angažman potpisnika sporazuma.
Račić, Nestorović i Arsić Arsenijević podržaće izbornu koaliciju Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije na republičkim parlamentarnim izborima i Boška Obradovića kao zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, a na izborima za skupštinu grada Beograda Borislava Antonijevića, člana udruženja građana „Lekari i roditelji za nauku i etiku“ kao nestranačkog kandidata Patriotskog bloka.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala