- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Više eksplozija u ruskom selu u blizini granice sa Ukrajinom

© Sputnik / Stringer / Uđi u bazu fotografijaPosledice granatiranja naselja u Donbasu od strane ukrajinskih snaga bezbednosti
Posledice granatiranja naselja u Donbasu od strane ukrajinskih snaga bezbednosti - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Više eksplozija zabeleženo je u toku noći između srede i četvrtka u selu Žuravljevka u ruskoj Belgorodskoj oblasti, nedaleko od granice sa Ukrajinom. Nastradalih među stanovnicima nije bilo, saopštio je guverner regiona Vjačeslav Glatkov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Glatkov je prethodno rekao da je u sredu u Žuravljevki eksplodirala granata ispaljena iz Ukrajine i da je bilo povređenih. Zbog toga je u Žuravljevki i Nehotejevki uvedena vanredna situacija.
Vladimir Percev, šef administracije Belgorodske oblasti, napisao je na svojoj stranici na društvenoj mreži VKontakte da se ta eksplozija dogodila oko 15 sati po moskovskom vremenu, pa je doneta naredba da se meštani evakuišu u Belgorod.
Glatkov navodi da je i noć posle to incidenta bila nemirna.
„Prema podacima operativnog štaba, dogodilo se nekoliko eksplozija. Nadam se da će istražni organi brzo utvrditi uzrok. Među civilnim stanovništvom nema ranjenih i povređenih. Podaci o broju uništenih ili oštećenih stambenih i nestambenih objekata biće saopšteni kasnije“, napisao je on.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala