- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Koje poteze će danas povući NATO /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Širom zemlje obeležava se godišnjica NATO agresije. Sukob u Ukrajini je dokaz da posledice napada na Srbiju ne prestaju ni posle 23 godine. Dok god postoji NATO, ceo svet je pod pretnjom, smatraju analitičari
Džozef Bajden u Briselu na samitu NATO-a, glavna tema Ukrajina. Prioritet je očuvanje jedinstva Alijanse budući da među saveznicima postoje ozbiljne podele po pitanju sankcija Rusiji, tvrde politikolozi.
Odluka Kremlja da neprijateljske zemlje ubuduće gas plaćaju u rubljama dovešće do stabilizacije ruske nacionalne valute, kao i do smirivanja inflatornih pritisaka, ocenjuju ekonomisti.
Medlin Olbrajt, nekadašnja državna sekretarka SAD, preminula je u 84. godini. Tokom njenog mandata bombardovana je SR Jugoslavija i smatra se da je bila jedan od ključnih zagovornika NATO intervencije.
Film „Mrak“ o pogrom Srba na Kosovu i Metohiji nije primljen na mnoge festivale u Evropi, reditelja Dušana Milića smo pitali da li je razlog sadržaj filma.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala