- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Uhapšen Konor Mekgregor

© Foto : Youtube/MMAWeekly.com/PrintscreenKonor Mekgregor u automobilu bentli
Konor Mekgregor u automobilu bentli - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Poznati MMA borac Konor Mekgregor uhapšen je zbog nasilničke vožnje u prestonici Irske Dablinu, koji je Mekgregorov rodni grad.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Mekgregor je priveden dok je vozio svoj „bentli kontinental“, vredan oko 170.000 evra, a skupoceni automobil bio mu je i privremeno oduzet.
Zvezda borilačkih veština, poznata po brojnim osudama usled saobraćajnih prekršaja, privedena je tokom vožnje na putu između Lukana i Palmerstona, objavio je „Ajriš indipendent“.
Mekgregor, sportista sa najvećom zaradom na svetu u 2021, priveden je u stanicu policije u Lukanu, gde je protiv njega podneta prijava i pušten je na slobodu uz kauciju.
Njemu se na teret stavlja nasilnička vožnja i trebalo bi da se pojavi na sudu u narednih mesec dana. Preti mu kazna do 5.000 evra ili šest meseci u zatvoru.
Mekgregorov predstavnik za štampu rekao je za „Ajriš indipendent“ da je on vozio ka teretani kada ga je zaustavila policija zbog navodnog saobraćajnog prekršaja.
„Prošao je test na droge i alkohol koji je urađen u stanici“, dodao je predstavnik irskog MMA borca.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala