RIK imenovala članove biračkih odbora

Pratite nas
Republička izborna komisija donela je rešenja o imenovanju članova i zamenika članova biračkih odbora u stalnom sastavu za koordinirano sprovođenje izbora za narodne poslanike i izbora za predsednika Srbije, koji će biti održani 3. aprila.
Takođe, na ovoj sednici usvojili su i odluku o izmenama odluke o određivanju biračkih mesta u inostranstvu za glasanje na parlamentarnim i predsedničkim izborima.
U okviru treće tačke dnevnog reda Komisija je donela rešenje o imenovanju predsednika i članova biračkih odbora i njihovih zamenika u stalnom i proširenom sastavu za koordinirano sprovođenje predstojećih izbora za biračka mesta unutar zavoda za izvršenje krivičnih sankcija i u inostranstvu.
Članovi Komisije usvojili su i Rešenje o stavljanju van snage Rešenje o imenovanju zamenika člana Opštinske izborne komisije opštine Žabalj u stalnom sastavu.
Sednici je presedavao predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević, koji je najavio da će se na sledećoj sednici RIK-a razmatrati o sprovođenju izbora na Kosovu i Metohiji, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala