- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik: Ne vidim kakvu bi ulogu NATO mogao da ima u BiH

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilorad Dodik
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da sigurnost u BiH nije dovedena u pitanje i da se sve što se dešava rešava političkim i pravnim pitanjima, te da stoga ne vidi kakvu bi ulogu NATO mogao da ima u BiH.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na pitanje da prokomentariše izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga da će ovaj vojni savez „pomoći Gruziji i BiH jer su u opasnosti“, Dodik je odgovorio da izjave poput ove sigurno ne idu u pravcu poštovanja integriteta i suvereniteta BiH.
„Ukoliko zaista žele da pomognu, onda je rešenje da se svi uzdrže od mešanja u unutrašnja pitanja BiH i tako praktično pokažu da poštuju njen suverenitet“, poručio je srpski član Predsedništva BiH, prenosi RTRS.
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
SVET
Stoltenebreg: NATO neće dozvoliti da sukobi pređu granice Ukrajine
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala