Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Bombardovanje SRJ: Ceo rat u pet minuta — „Grozni Srbi!“ /video/

© AP Photo / Vladimir DimitrijevicStručnjaci Vojske Jugoslavije proveravaju olupinu oborenog „nevidljivog“ F-117 aviona u selu Buđanovci, nedelja 28. mart 1999. Pilota je u dobrom stanju spasila borbena spasilačka ekipa, a američki zvaničnici rekli su da ne znaju uzrok nesreće.
Stručnjaci Vojske Jugoslavije proveravaju olupinu oborenog „nevidljivog“ F-117 aviona u selu Buđanovci, nedelja 28. mart 1999. Pilota je u dobrom stanju spasila borbena spasilačka ekipa, a američki zvaničnici rekli su da ne znaju uzrok nesreće. - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Prošle su 23 godine od agresije NATO snaga na Saveznu Republiku Jugoslaviju, u kojoj je za 78 dana poginulo između 1.200 i 3.000 ljudi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sputnjik je 2019. pokrenuo veliki medijski projekat o bombardovanju SRJ ’99, čiji je rezultat serijal od 20 kratkih dokumentarnih filmova. Mnogi od njih su nagrađivani.
Ceo Sputnjikov serijal o bombarodovanju možete pogledati ispod.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala