- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bečić poručio Kurtiju da nema promjene granica

© Sputnik / Boban NovovićAleksa Bečić na protestima u Podgorici
Aleksa Bečić na protestima u Podgorici - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Lider Demokrata Aleksa Bečić je na završnoj konvenciji u Beranama poslao poruku kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju da nema prekrajanja granica, te da je sporazum o tom pitanju već potpisan.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je podsjetio na riječi Kurtija koji je kazao da će razgraničenje riješiti sa novom vladom.

“Gospodine Kurti nema promjene granica, sporazum je već ratifikovan i vi to dobro znate. Ja vas pozivam da zaustavimo zveckanje i igranje granicama, ovaj narod želi mir i da napreduje. Pustite jeftine trikove, ovaj narod hoće pomiritelje i progresivne ljude koji ujedinjuju Crnu Goru i Zapadni Balkan”, napomenuo je on.

Kazao je da mu ova atmosfera u Beranama miriše na veliku pobjedu kojoj će svjedočiti.
Naveo je i da će Damjan Ćulafić biti novi gradonačelnik Berana.
“Juče se desio zemljotres u Kotoru, kada su dva odbornika DPS-a otkazala podršku. Sve više je onih koji napuštaju brod koji tone. Pozivam sve slobodne ljude da se ujedine i dogovore. Slobodan čovjek će ako misli da se dogovori razgovarati satima i doći do rješenja. Kad vidite da neko u politici uradi nešto što nije logično, znajte da je taj uzeo pare ili je ucijenjen”, naglasio je on.
“Kako su lijepo odvojili BS od DPS-a nakon memoranduma vidi se na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama, gđe su zajedno. Kolege iz SNP i URA kažu da će oni na lokalnom nivou protiv DPS-a ali će zajedno na državnom nivou. URA i SD će zajedno u Ulcinju protiv DPS-a, ali su navodno protiv na državnom nivou”, dodao je on.
Aljbin Kurti - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
SRBIJA
Kurti: Razgraničenje ćemo rešavati s novom vladom Crne Gore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala