- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zabrana ruskog gasa je apokaliptični scenario /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Ako bi kupovina ruskog gasa bila zabranjena, usledio bi apokaliptični scenario. Srbija ne bi trebalo da ima bilo kakav problem, ako se pogledaju ekonomski interesi i ugovori, kaže Bajatović za Sputnjik.
Sve i da sukobi u Ukrajini sutra prestanu, svet nikada neće biti isti, nema povratka na staro. Oskudica, briga za preživljavanje i unutrašnje tenzije biće glavne teme, pogotovo na zapadu Evrope, smatra filozof Đorđe Vukadinović.
Rusko Ministarstvo odbrane objavilo dokumenta o zločinima ukrajinskih nacionalista za vreme Drugog svetskog rata. Današnji zločini imaju sličnu matricu i povezani su s ekstremnom ideologijom, tvrde analitičari.
Mandatar za sastav manjinske vlade u Crnoj Gori Dritan Abazović već neko vreme vodi razgovore s predstavnicima političkih partija o sastavu svog budućeg kabineta. Koje su prepreke za raspodelu resora?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala