- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Šta se dešava u „Dojče banci“, ko je povećao vlasnički udeo

© AP Photo / Natasha LivingstoneDojče banka
Dojče banka - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2022
Pratite nas
„Arhegos Kapital Manadžment“povećao je udeo u „Dojče banci“ nakon što je njen osnivač Bil Hvanguspostavio veze s čelnicima nemačkog zajmodavca pre nego što je porodična kompanija ušla u probleme prošle godine, otkriva „Fajnenšel tajms“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite ina kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, asve video sadržaje na platformi „Odisi“(odysee.com).

Kolaps „Arhegosa“ sa sedištem u Njujorku pre 12 meseci ostavio je njegove glavne brokere, među kojima su „Kredi svis“, „Nomura“ i „Morgan Stenli“, sa ukupnim gubicima od 10 milijardi dolara nakon što su se opklade investicione kompanije s visokom polugom na američke medijske i tehnološke deonice rasplinule, prenosi „See Biz“.
„Dojče banka“ je takođe bila među „Arhegosovim“ zajmodavcima, ali je izašao netaknut iz neuspeha kompanije i čak je bio u mogućnosti da vrati deo kolaterala koji je uzeo za podršku zajmova porodičnoj kancelariji.
„Arhegos“ je počeo da gradi udeo u „Dojče banci“ 2019. godine nakon što se se Hvang nekoliko puta sreo s glavnim izvršnim direktorom banke Kristijanom Sevingom i bar jednom s predsednikom Paulom Ahlajtnerom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala