- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milanović: BiH ne komadaju ni Hrvatska, ni Srbija, ni Rusija

© Tanjug / ADMIR BULJUBASICZoran Milanović
Zoran Milanović - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2022
Pratite nas
Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je danas da Hrvatska ne priprema agresiju, niti komada BiH, a bogami, kazao je, ni Srbija ili Rusija, jer to ne mogu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Milanović je u obraćanju javnosti iz Slavonije rekao da je hrvatski interes u BiH ravnopravnost tri naroda, što je, kako je naveo, veoma važno za mir.
“Ako se Ukrajini daje kandidacijski status za EU, Bosna ga je zaslužila davno. Ako Brisel ne razume dovoljno situaciju, onda to diplomatija treba da objasni”, rekao je Milanović komentarišući situaciju u vezi sa izbornom reformom u BiH, preneo je Tanjug.

"Hrvatska ne komada BiH, niti planira ikakvu agresiju, a bogami ni Srbija ni Rusija, jer ne mogu. Ovo je prvi put da mesecima trpimo svinjarije iz Brisela... Hrvatski interes je ravnopravnost sva tri naroda u BiH. To je jako važno za stabilnost te države”, kazao je hrvatski predsednik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala