- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ruski tandem stiže u Beograd!

© AP Photo / Elise AmendolaAndrej Rubljov
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2022
Pratite nas
Andrej Rubljov i Aslan Karacev, ruski teniseri, potvrdili su da će učestvovati na turniru u Beogradu Srbija open 2022.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Kako su objavili organizatori, sedmi teniser sveta Rubljov je potvrdio dolazak, a u srpsku prestonicu će njegov zemljak i veliki prijatelj, 32. igrač na ATP listi Aslan Karacev, prošlogodišnji finalista beogradskog turnira.
„Izuzetno sam ponosan što su učešće na turniru potvrdili sedmi teniser na svetu, kao i prošlogodišnji finalista. Želimo da pokažemo da će Beograd zasluženo ponovo biti na teniskoj mapi sveta i da će publika imati prilike da vidi najbolje tenisere sveta na delu. Nastavljamo da radimo na finalizaciji spiska učesnika, kao i na svim organizacionim detaljima kako bismo bili spremni za još jedan teniski spektakl“, istakao je Đorđe Đoković, direktor Srbija opena 2022 turnira.
Učešće na turniru potvrdili su i najbolji teniser sveta Novak Đoković, Gael Monfis, Dominik Tim, Fabio Fonjini, Kristijan Garin, Karen Hačanov, kao i Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.
Turnir se održava od 17.do 24.aprila, prvi dan kvalifikacija biće besplatan za sve posetioce.
Svi ljubitelji tenisa karte mogu kupiti putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.
Turnir će imati i važan ekološki doprinos jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo, u gradovima širom Srbije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala