Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Srbija će odgovoriti Prištini i Podgorici; biće dalekosežne posledice

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija sutra odgovoriti i Prištini i Crnoj Gori povodom zabrane i ograničavanja glasanja na srpskim izborima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

"Očekujte svašta, danas je vlada Crne Gore, a to nije uradila ni Đukanovićeva, zabranila glasanje u Beranama i pojedinim mestima za naše izbore, Kurtijeva vlada je tražila da priznamo nezavisnost Kosova da bi organizovali glasanje. Sutra će i u Crnoj Gori, ali i Aljbin Kurti dobiti odgovor, znate kakav će odgovor da dobiju. Odgovor ozbiljnih i odgovornih ljudi, ali će biti sa dalekosežnim posledicama", rekao je Vučić na predizbornom skupu u Kikindi.
On je rekao da će na sutrašnjoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost biti reči i o svim efektima rata u Ukrajini i svemu što se zbiva u Evropi i svetu.
Vučić je izneo loše prognoze za nastavak sukoba u Ukrajini i ocenio da ne isključuje mnogo veće sukobe, od samo dve zemlje, prenosi B 92.
"Moramo da damo sve od sebe da nas neodgovorni ljudi ne uvuku u tako nešto", zaključio je on.
Podsetimo, sutra u 12 časova je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.
Kako je najavljeno, teme će biti odbijanje Aljbina Kurtija da se izbori održe na Kosovu i Metohiji, pretnje sankcijama Srbiji i odnosi prema NIS-u i nabavci nafte za srpsko tržište.
Mapa Balkana - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala