- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ustanak BRIKS-a i odumiranje petrodolara | Novi Sputnjik poredak

© Fotohost-agentstvo brics-russia2020.ru / Uđi u bazu fotografijaBRIKS
BRIKS - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ analizira tektonske potrese na geopolitičkoj mapi sveta.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Kakvom „epohalnom momentu u modernoj istoriji“ Sergej Lavrov kaže da prisustvujemo? Da li je započelo rađanje „novog svetskog monetarnog poretka“, kao što tvrdi bivši zvaničnik američkog FED-a Zoltan Pozar? Zašto su čelnici zalivskih petromonarhija odbili pozive predsednika SAD Džozefa Bajdena?
O ovim pitanjima u emisiji „Novi Sputnjik poredak“ razgovaraju Nikola Vrzić i njegovi gosti – analitičar Branko Pavlović i dugogodišnji spoljnopolitički urednik u Tanjugu Borislav Korkodelović.
Novi Sputnjik poredak, 21.03.2022.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka od 17.00, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala