- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rogozin: Ukrajinsko biološko oružje deluje na reproduktivni sistem Ruskinja

© Sputnik / Sputnik / Uđi u bazu fotografijaZnak za opasnost od biološkog oružja na vratima laboratorije u Gruziji
Znak za opasnost od biološkog oružja na vratima laboratorije u Gruziji - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Generalni direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin izjavio je da biološko oružje koje je napravljeno u Ukrajini deluje na reproduktivni sistem žena i na imunitet „određene nacije“, između ostalog protiv „Rusa koji žive u Rusiji“
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„To oružje deluje kako na reproduktivni sistem žena određene nacionalnosti tako i na imuni sistem konkretne nacije, izaziva alergije, netoleranciju prema tradicionalnoj hrani i podložnost bolestima koje slabe imunitet i utiču na njegovo izumiranje bez uticaja rata“, napisao je on na Telegramu.
Rogozin je pojasnio, da je u periodu od marta 2017. godine do aprila 2018. godine bio na čelu vladine komisije za biološku i hemijsku bezbednost, na kojoj su se razmatrala pitanja američkih laboratorija koje se nalaze oko Rusije.

„Nije tajna za rukovodstvo naše zemlje da je cilj tih bioloških eksperimenata, koje je sproveo Pentagon pomoću biomaterijala, koji su dobijeni od Slovena iz Ukrajine i drugih zemalja oko Rusije, razvoj ‘etničkog oružja’ protiv ruskog stanovništva“, dodao je Rogozin.

Generalni direktor „Roskosmosa“ je pretpostavio da će dokazi do kojih su došli ruski vojni biolozi u ukrajinskim biolaboratorijama potvrditi da su SAD uz saglasnost „ili direktnu podršku kijevskih vlasti“ pravile etničko oružje protiv ruske nacije.

„Nadam se da američki i ukrajinski nacionalistički ‘bioinženjeri’, koji su ponovili slučaj zloglasnog Jozefa Mengele, neće uspeti da unište sve tragove svojih zločina“, napisao je on.

Ranije je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja na sednici SB UN saopštio da Sjedinjene Američke Države nisu želele da izlažu opasnosti svoje stanovništvo pa su iskoristile Ukrajinu za izvođenje opasnih bioloških eksperimenata u laboratorijama kojima je rukovodio Vašington.
Laboratorijsko ispitivanje - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
RUSIJA
Rusija objavila dokaze o učešću Pentagona u finansiranju bioloških projekata u Ukrajini /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala