- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Problem Crne Gore nije ni ruski ni srpski polusvijet, već Milov polusvijet

© Sputnik / SputnjikZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Nije problem Crne Gore ni Ruski ni Srpski svijet. Naša jedina nesreća je Đukanovićev polusvijet koji je trideset godina podvodio državu kriminalcima, kaže lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

"Izgubili smo državno dostojanstvo jer ga je lider DPS-a prodao za podršku koju je dobijao i sa zvaničnih i sa sumnjivih međunarodnih adresa najmanje dvije preduge decenije. Ništa i nijedan projekat koji je bio važan za našu državu nikada nije smio biti važniji od državnog ponosa, od držanja do sebe i do običnog čovjeka ,” kaže lider Ujedinjene.
Kako ističe, sijati strah od "Ruskog svijeta" po Crnoj Gori najsramnija je prevara u kojoj se stoti put izmišlja neprijatelj da bi se sačuvala fotelja, kojom se gazi preko zgaženih života za još malo poniznog političkog trajanja.
“ Đukanović u svakoj globalnoj nesreći vidi trenutak i znak sreće na koju bi se mogao ponovo nakalemiti njegov privatni projekat, poražen prije dvije godine.
Možda mu se posreći, možda u opštem ludilu, zaista, otpočne, sada već globalni progon odavno progonjenih, možda "info-biro" i "istraga Rusa" ućutkaju sve Đukanovićeve protivnike i ponovo mu otvore šansu, ali jedno je svakome jasno; projekat privatizacije Crne Gore i njenog podvođenja sigurno će odumrijeti. Možda pošteni svijet i zaljubljenici u slobodu danas nemaju dovoljno iskrenih saveznika u Evropi, možda je i smutno vrijeme najjači adut za smutljivce i mračne politike ali povratka na staro neće biti", navodi Danilović.
Ističe da nas neće ni porobiti ni razoriti "Ruski svijet" jer nije nikada u istoriji - "drugi neka se vide".
“ Đukanovićevo zapomaganje pred "velikim gazdama" i upiranje prsta u SPC, njegova sramna i neskrivena namjera da se u razračunavanju sa Putinom nekako doda i obaveza razračunavanja sa Srpskom pravoslavnom crkvom, izgleda jadno dodvornički i ponižavajuće. Ništa od toga. Ima, ipak, u ovom uplašenom svijetu mnogo razumnih ljudi, a u Crnoj Gori oslobođenih i čestitih, koji znaju da je Đukanovićeva briga za Crnu Goru krvavo opasna i zlokobna”, kaže Danilović.
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala