- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Bajden ide u Poljsku: Američki predsednik posle samita NATO u poseti Varšavi

© AP Photo / Win McNameeAmerički predsednik Džo Bajden u Kongresu
Američki predsednik Džo Bajden u Kongresu - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Američki predsednik Džozef Bajden posle susreta sa liderima Evropske Unije i NATO samita u Briselu, otputovaće u Poljsku, gde će se 25. marta sresti sa predsednikom te države Andžejem Dudom, saopštila je Bela kuća.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Predsednik Džozef Bajden otputovaće u Poljsku posle sastanka u Briselu sa saveznicima iz NATO, liderima G7 i Evropske unije, kako bi razgovarali o međunarodnim naporima za podršku Ukrajini i teškim i do sada neviđenim sankcijama protiv Rusije“, rekla je portparolka Bele kuće Džen Psaki.
Bilateralni susret Bajdena i Dude biće održan 25. marta u Varšavi. Američki predsednik razgovaraće sa Dudom o tome „kako Sjedinjene Američke Države sa saveznicima i partnerima reaguju na humanitarnu i krizu u oblasti ljudskih prava u vezi sa situacijom u Ukrajini“, rekla je Psaki.
Američki predsednik Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
RUSIJA
Čovek koji dolazi da ubije Evropu — poslednji udarac svetu kakav znamo /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala