- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lukašenko o Putinu: U boljoj formi nego ikad, življi od svih živih

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaPredsednici Belorusije i Rusije, Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin, na sastanku u Sočiju
Predsednici Belorusije i Rusije, Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin, na sastanku u Sočiju - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
Pratite nas
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je ruski lider Vladimir Putin življi od svih živih, te da je u boljoj formi nego ikad.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Nismo se sastajali samo kao lideri država, ja sam s njim u prijateljskim odnosima. Apsolutno sam upoznat sa svim detaljima kod njega – i državnim i ličnim, koliko je to moguće“, rekao je Lukašenko, govoreći o svom odnosu sa Putinom u intervjuu japanskoj televiziji „TBS“.

On je istakao da se mnogo puta sastajao sa predsednikom Rusije i da će tako i nastaviti – u bilo koje doba.

„Znam zašto me to pitate. Ako mislite da predsednik Putin nije fizički zdrav ili da se nešto tamo desilo – on je, kako bi rekli kod nas, življi od svih živih. On je potpuno adekvatan i normalan čovek. Zato Zapad, a i vi, izbacite iz glave tu budalaštinu, izmišljotinu. Putin je u boljoj formi nego ikad, on izvršava svoje funkcionalne dužnosti u skladu sa novim Ustavom. Dakle, on je potpuno zdrav čovek, fizički zdrav, sportista“, rekao je Lukašenko.

Kako je dodao, svi ti razgovori o Putinovom zdravlju vode se kako bi se unutar Rusije potkopalo poverenje u predsednika.
Aleksandar Lukašenko - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
RUSIJA
Lukašenko: Ako Zelenski ne pristane na sporazum sa Putinom, moraće da potpiše kapitulaciju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala