- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kalina Kovačević: Ako zaboravimo na Dositeja i Njegoša, nas neće biti | Orbita kulture

© SputnikKalina Kovačević
Kalina Kovačević - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
Pratite nas
„Ako zaboravimo na Dositeja, na Njegoša nas neće biti. Nemamo pravo da narednim pokolenjima ukinemo pravo na njih“, kaže za Sputnjik glumica Kalina Kovačević koja igra glavnu ulogu u predstavi „Godine vrana“.
Ovaj komad sa kojim se Siniša Kovačević posle 18 godina vratio na pozorišnu scenu i kao pisac i kao reditelj bolna je freska Beograda pre jednog veka. Posle desetominutnih ovacija kojim je ova predstava nagrađena na dvostrukoj premijeri u Narodnom pozorištu, Kalina Kovačević za Sputnjik otkriva kako je predvoditi ansambl od 60 ljudi, suočiti se sa prošlošću i zašto doživljava kao blagoslov to što je zaigrala glavnu ulogu u predstavi svoga oca, rame uz rame sa svojom majkom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala