- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Helikopteri u kontroli saobraćaja u Srbiji /foto/

© Foto : OMK MUP REPUBLIKE SRBIJEHelikopter MUP-a Srbije za kontrolu saobraćaja
Helikopter MUP-a Srbije za kontrolu saobraćaja - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
Pratite nas
Helikopterske jedinice MUP-a Srbije kontrolisaće saobraćaj više puta u toku meseca. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin očekuje da će novi pristup kontrole saobraćaja smanjiti broj saobraćajnih nezgoda i povećati bezbednost saobraćaja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite ina kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, asve video sadržaje na platformi „Odisi“(odysee.com).

Sa pripadnicima Helikopterske jedinice i Uprave saobraćajne policije, Aleksandar Vulin prisustvovao je kontroli saobraćaja korišćenjem helikoptera i posebnih uređaja i opreme u helikopteru, što predstavlja novi vid kontrole, usmeren ka povećanju bezbednosti saobraćaja na putevima, saopštio je MUP.
„Ovakvom modernizacijom u pristupu u vršenju kontrole saobraćaja, kao što je korišćenje posebnih uređaja i opreme u helikopteru, pripadnici MUP-a i iz velike udaljenosti mogu da otkriju najteže saobraćajne prekršaje, kao što su nasilnička vožnja i preticanje preko pune linije, kao i sve one koji ugrožavaju bezbednost i živote ostalih učesnika na putevima“, rekao je Vulin.
Istakao je da savremena oprema i uređaji koje poseduju helikopteri Helikopterske jedinice MUP-a predstavljaju vredan resurs srpske policije koji će značajno doprineti otkrivanju saobraćajnih prekršaj, kaže se u saopštenju.
© Foto : OMK MUP REPUBLIKE SRBIJEUnutrašnjost helikoptera MUP-a Srbije za kontrolu saobraćaja
Unutrašnjost helikoptera MUP-a Srbije za kontrolu saobraćaja - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
Unutrašnjost helikoptera MUP-a Srbije za kontrolu saobraćaja
Kazao je i da očekuje da će novi pristup kontrole saobraćaja korišćenjem helikoptera smanjiti broj saobraćajnih nezgoda i povećati bezbednost saobraćaja.
Policijski službenici Uprave saobraćajne policije u saradnji sa Helikopterskom jedinicom MUP-a, kontrolisaće saobraćaja više puta u toku meseca.
Pripadnici Uprave saobraćajne policije će kao logistička podrška, korišćenjem presretača, u saradnji sa teritorijalno nadležnim policijskim upravama zaustavljati, kontrolisati vozače i vozila uočene u prekršaju i sačinjavati neophodnu dokumentaciju, u cilju sankcionisanja prekršaja, zaključuje se u saopštenju, preneo je RTS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala