- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Lideri DF-a: Ulazimo u završnu fazu povratka DPS-a na vlast

© Sputnik / Lola Đorđević Andrija Mandić
Andrija Mandić - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2022
Pratite nas
Demokratska partija socijalista (DPS) hoće na prevaran način da se vrati na vlast i mimo izborne volje građana, smatra jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, uz ocenu da ulazimo u završnu fazu tog procesa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

On je na pres konferenciji ocenio da je sinoćnji intervju predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na Javnom servisu „obilovao nizom opasnih formulacija, velikog broja čak i podmetanja“, a posebno, kako je rekao, „u vezi sa lažnim državnim udarom“, prenosi RTCG.
„Milo Đukanović je obavestio javnost da nema besplatnog ručka, pa ni besplatne podrške manjinskoj vlasti i da neće odstupiti da oni sa 29 mandata drže bilo koju drugu reč osim glavne“, rekao je Mandić.
On navodi da im je bitno da i u Građanskom pokretu URA čuju da im je namenjena ista uloga kao Pozitivnoj Crnoj Gori.
„Opasni intervju Đukanovića je poruka za sve nas, a posebno je poruka važna za one koji donose odluke, poput SNP-a, poput URA-e. Ulazimo u završnu fazu povratka DPS-a na vlast“, istakao je Mandić.
Predsednik PzP-a Nebojša Medojević rekao je da će DF učini se da se spreči prekrajanje izborne volje građana.
„Nema nikakvih evropskih i evroatlantskih procesa sa mafijom“, poručio je Medojević, navodeći da Đukanović u intervjuu nastavlja s podelama u Crnoj Gori.
Funkcioner DF-a Predrag Bulatović rekao je da nisu iznenađeni stavovima Đukanovića, navodeći kako žele da poruče da je predsednik Crne Gore sinoć „izašao iz mišje rupe i shvatio da se možda vratio“.
Smatra da ranija parlamentarna većina još uvek ima šansu da dogovori vladu.
Tvrdi da je inspirator „državnog udara“ predsednik Đukanović, a realizator bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.
Milo Đukanović - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2022
REGION
Đukanović: Sigurno nećemo potpisati ugovor o kome mašta Srpska pravoslavna crkva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala