Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Doneta odluka: Kako će đaci pohađati nastavu od ponedeljka

© Tanjug / ALEKSANDAR CIRICĐaci sa učiteljicom u obnovljenoj školi u selu Rsovci na Staroj planini
Đaci sa učiteljicom u obnovljenoj školi u selu Rsovci na Staroj planini - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2022
Pratite nas
U svim osnovnim i srednjim školama i od ponedeljka 21. marta primenjivaće se prvi model nastave, odnosno, učenici će nastavu pohađati neposredno, odlučio je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Prema podacima iz nadzora preuzetim iz elektronskog sistema „Servis javnog zdravlja“ koje je Ministarstvu prosvete dostavio Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ od 10. do 15. marta 2022. godine broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina je bio 1403 (0.18%) obolelih, pišu Novosti.
U osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije, bilo je 3 (0.007%) odeljenja (16 i manje učenika), koja su zbog najmanje tri slučaja infekcije učenika u odeljenju promenila način organizacije rada sa neposrednog rada na onlajn nastavu u poslednjih pet kalendarskih dana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala