- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Hoće li zapadni jahači rata danas čuti Putinove reči | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše akademik dr Slavenko Terzić.
Zapad je skinuo sve maske pristojnosti - Vladimir Putin kaže da je primetna analogija sa antisemitizmom. Dok Amerika naoružava Kijev iz Kremlja poručuju da bi kompromis mogao da bude Ukrajina poput Austrije i Švedske. Srbija obeležava 18. godišnjicu od martovskog pogroma - da li su sličan scenario planirali i Ukrajinci prema Rusima u Donbasu?
O svim ovim temama u emisiji radio Sputnjika razgovaramo sa akademikom Slavenkom Terzićem. S obzirom na činjenicu da je istoričar sa dugogodišnjim diplomatskim radom u Ruskoj Federaciji pitaćemo ga koje su to okolnosti dovele do specijalne vojne intervencije u Ukrajini? Mogu li da se nazru modeli rešenja ukrajinskog problema? Hoće li Zapad da goni Putina s obzirom na stepen zločina koji mu se pripisuje u tamošnjim medijima? Da li se Amerika vraća u Evropu i može li sprečiti približavanje Moskve i Pekinga? Navršava se 18 godina pogrom na Kosovu i Metohiji - da li su sličan metod koristili Ukrajinci prema Rusima u Donbasu?
Emisiju slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Odisi kanalu.
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Hoće li zapadni jahači rata danas čuti Putinove reči
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala