- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ivana Španović: Htela sam da završim karijeru kao olimpijska šampionka

© Sputnik / Tamara RankovićIvana Španović na pres konferenciji u Beogradskoj areni pred Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici 2022.
Ivana Španović na pres konferenciji u Beogradskoj areni pred Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
Pratite nas
Srpska atletičarka Ivana Španović je na konferenciji pred Svetsko dvoransko prvenstvo u Beogradu govorila o svojim ciljevima i tome šta se desilo na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Španovićeva nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama 2021, a sada je otkrila da bi možda završila karijeru da je to uradila.
Ona je završila kao četvrta u finalu u Tokiju, a sada je, manje-više samo zbog toga, tu i u Beogradu.
„Razmišljala sam o tome da, ako uspem da uradim sve što sam htela u Tokiju prošlog leta, završim karijeru kao olimpijska šampionka, ali to nije baš pošlo po planu. Nemam više 26, 27 godina, sada imam 31 i mnogo toga se promenilo u poslednjih nekoliko godina“, izjavila je Španovićeva i dodala:
„Ali, i dalje sam u sportu, mislim da nisam došla do svog maksimuma i to je jedini razlog zbog kojeg sam i dalje tu. Naravno, sve što radim u ovom sportu je iz ljubavi i ne želim da stavim tačku bez da sam proživela sve što sam zamislila“.
Španovićeva je govorila i o 2017. godini kada je upravo u Areni postala šampion Evrope, ali i tome da je svetski prvak postala pre četiri godine.
Razmišljala sam o 2017. pred Svetsko prvenstvo. Nadam se da ću odbraniti titulu pred svojim narodom. Mislim da sam sposobna da izvedem slične skokove. Ne želim ništa da obećavam, ali sam spremna i želim da iskoristim tu energiju
Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici održava se u Beogradu od 18. do 20. marta.
SP u atletici najavio je proslavljeni srpski atletičar Emir Bekrić u emisiji „Miljanov korner“.
Emir Bekrić - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
Podkast
Emir Bekrić: Odbio sam Ameriku da bih doživeo moskovsku bajku | Miljanov korner
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala