- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Evropu trese ukrajinski sindrom – i medijski fašizam | Svet sa Sputnjikom

© Sputnik / Lola ĐorđevićKamera
Kamera - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2022
Pratite nas
Licemerje, laž i čisti medijski fašizam tresu Evropu koja je zbog ukrajinske krize obolela od iracionalne mržnje protiv svega što je rusko.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Svesna da u svojoj javnosti ne može da opravda zašto je u Ukrajini stala na stranu povampirenog nacizma, isključuje ruske medije i sprovodi brutalnu cenzuru ne birajući sredstva da uguši glas Rusa i Rusije.
Zašto se Zapad boji da se čuje šta kažu ruski mediji, ako je toliko uveren da je pravda na strani Kijeva? Da li hajka na Ruse u Evropi podseća na nekadašnji progon Jevreja? Zbog čega Evropa ni posle osam decenija od izbijanja Drugog svetskog rata ne može da oprosti Rusiji što ju je oslobodila od fašizma? Kako evropske vrednosti, poštovanje ljudskih prava i privatne imovine, pa čak ni lekarska Hipokratova zakletva ne važe samo kad su u pitanju Rusi? I kako se na udaru opet našla i Srpska pravoslavna crkva koju Evropski parlament optužuje da je izvor podela i destabilizacije?
Ovo su neka od pitanja o kojima će u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govoriti prof. dr Darko Tanasković, diplomata, književnik i bivši ambasador u Republici Turskoj, Azerbejdžanu i Vatikanu , kao i ambasador Srbije pri Unesku i televizijski i filmski reditelj prof.dr Stanko Crnobrnja sa Fakulteta za medije i komunikacije.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Evropu trese ukrajinski sindrom – i medijski fašizam | Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala