- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Plata od 500.000 funti nedeljno: Građani spremaju letnju „bombu“ /video/

© AP Photo / Martin MeissnerNorveški fudbaler Erling Holand
Norveški fudbaler Erling Holand - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2022
Pratite nas
Norveški fudbaler Erling Holand mogao bi da dobije rekordnu platu od 500.000 funti nedeljno ukoliko narednog leta potpiše za engleski Mančester siti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Siti već neko vreme traga za napadačem, a 21-godišnji golgeter Borusije Dortmund se godinama pominje kao potencijalno pojačanje.
Leta 2022. godine bi, konačno, moglo da dođe do saradnje Holanda i Sitija, a mediji prenose da su Građani spremili „bezobraznu“ ponudu od 500.000 funti nedeljno.
Šampion i trenutni lider engleskog prvenstva će morati da izdvoji i pozamašnu svotu novca za nemački klub, ali se veruje da u Holandovom ugovoru postoji izlazna klauzula od „samo“ 63 miliona funti.
Problem u pregovorima stvara i to što je Norvežaninov agent kontroverzni Mino Rajola koji ume da pred klubove stavi nerealne uslove uz basnoslovna lična potraživanja.
Ukoliko jedan od najboljih mladih fudbalera sveta stvarno dobije pola miliona funti nedeljno, to će biti rekordna plata u Premijer ligi, dosta veća od trenutno najveće u Sitiju od oko 400.000, koju prima Kevin de Brujne.
Holand je ove sezone jedan deo sezone propustio zbog povreda, ali kada igra golove postiže kao na traci. Na 15 mečeva Bundeslige upisao je 16 pogodaka uz šest asistencija, dok je u Ligi šampiona na tri od tri.
Erling Holand - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2021
SPORT
Kako je „150 miliona evra“ završilo u džepu momka iz Novog Pazara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala