- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Najviše stranih plaćenika u Ukrajinu došlo iz Amerike — otkriveno koliko „koštaju“ /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Danas u vestima:
Pronađena još jedna masovna grobnica civila u Luganjskoj oblasti, ali zbog granatiranja ukrajinske vojske još nije moguća evakuacija tela, kaže u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik Srbija Leonid Pasečnik, lider LNR.
U Ukrajini trenutno ratuje oko 16.000 stranih plaćenika i dobrovoljaca sa svih kontinenata, a najviše iz Amerike u kojoj je „rat“ odavno postao biznis. Za to su plaćeni od hiljadu do tri hiljade dolara po danu, prenose svetski mediji.
Pretnja Vašingtona Pekingu da će biti izolovan ako podrži Rusiju u Ukrajini može biti nastup hegemona ili pregovaračka taktika, kaže politički analitičar Borislav Korkodelović.
Uprkos visokoj inflaciji i ukrajinskoj krizi koja se odražava na globalnu ekonomiju, stručnjaci ne očekuju poskupljenje kredita. Da li su, niske kamate dovoljan razlog da se ljudi odlučuju na jeftino zaduživanje?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala