- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Euleks dovodi pojačanje — Beograd da ne bude naivan /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Pronađena nova masovna grobnica civila u Luganskoj oblasti — zbog granatiranja ukrajinske vojske još nije moguća evakuacija tela, kaže u intervjuu za Sputnjik Srbija Leonid Pasečnik, lider Luganske Narodne Republike.
Pretnja Vašingtona da će Peking biti izolovan ako podrži Rusiju u Ukrajini može biti ili nastup hegemona, ili pregovaračka taktika, kaže politički analitičar Borislav Korkodelović.
Euleks dobija „privremeno pojačanje“ na Kosovu i Metohiji; Beograd ne sme da bude naivan i da veruje da će u ovom uslovima neko hteti da poštuje Rezoluciju 1244, ili bilo koje dugo pravilo, upozoravaju stručnjaci.
U Ukrajini trenutno ratuje oko 16.000 stranih plaćenika i dobrovoljaca sa svih kontinenata — a najviše ih je iz Amerike, u kojoj je ratovanje odavno postalo biznis. Plaćenici, pišu svetski mediji, dnevno zarađuju od hiljadu do tri hiljade dolara.
Uprkos visokoj inflaciji i ukrajinskoj krizi koja se odražava na globalnu ekonomiju, stručnjaci ne očekuju poskupljenje kredita. Da li su niske kamate dovoljan razlog da se ljudi odluče za tzv. „jeftino zaduživanje“?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala