Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić o padu drona u Zagrebu: Trebalo bi nam samo pet minuta da ga oborimo

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je protiv ulaska Srbije u NATO i dodao da bi našoj vojsci trebalo pet minuta da obori letelicu koja se srušila u Zagrebu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Vidim da pričaju opet kako treba da budemo deo NATO-a. Ja mislim da to ne treba da bude tako. Mi imamo našu vojsku, i čuvaćemo sami svoju zemlju i svoje nebo. Ja sam dobio uveravanje iz vojnog vrha za ono što se dogodilo u Zagrebu da bi nama bilo potrebno samo pet minuta, i da bi oborili takvu letelicu. Zato što danas imamo čime, imamo dežurne MiG-ove i PVO sisteme. Na to sam ponosan, i to je vaša zasluga“, rekao je Vučić u obraćanju meštanima Titela, prenosi B 92.
Dron Tu-141 „Striž“ sovjetske proizvodnje koji je doleteo iz Ukrajine tokom noći 11. marta pao je u zelenu zonu oko Zagreba. Posle opsežne operacije danas je izvučen iz dubokog kratera u Zagrebu, a Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je da su u ostacima letelice pronađeni ostaci avio-bombe.
Pad letelice u Zagrebu - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
REGION
Izvađen vojni dron koji je pao u Zagrebu, pronađeni i delovi avio-bombe /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala