Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Ognjen Vujović: Nisam potpisnik proglasa

© Foto : freeimages.comAdvokati, sud, čekić
Advokati, sud, čekić - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
Pratite nas
Povodom teksta „Zašto je Rusija u pravu: Proglas 11 srpskih profesora prava“ objavljenog u medijima, a koji je 11. marta preneo i Sputnjik, kontaktirao nas je prof. dr Ognjen Vujović, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici koji je demantovao da je potpisnik.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Molim vas da objavite da demantujem da sam potpisao taj proglas o ruskoj intervenciji u Ukrajini. O tome me niko nije obavestio i niko i nije tražio moju saglasnost. Ne bih ni potpisao takvo nešto“, naveo je Vujović u mejlu upućenom redakciji Sputnjika.
Srpski vrhunski pravni stručnjaci napravili su detaljnu i naučno argumentovanu analizu o tome štiti li međunarodno pravo suverenitet i teritorijalni integritet država po cenu masovnog terora nad delovima njihovog stanovništva, te zašto je slučaju Ukrajine međunarodno pravo na strani Rusije.
Sudijski čekić - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SRBIJA
Zašto je Rusija u pravu: Proglas 11 srpskih profesora prava
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala