- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Zelenski postao Kerenski: Još jedan gaf Nensi Pelosi /video/

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteLider demokrata u Predstavničkom domu SAD Nensi Pelosi govori na konferenciji za medije u Kapitol Hilu u Vašingtonu
Lider demokrata u Predstavničkom domu SAD Nensi Pelosi govori na konferenciji za medije u Kapitol Hilu u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
Pratite nas
Predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi proslavila se još jednim gafom – ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog nazvala je Kerenskim.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Na konferenciji za novinare posvećenoj ukrajinskoj krizi Pelosi je rekla „slava Ukrajini“ i dodala da je to „centralna stvar“ o kojoj će govoriti jer „ljudi umiru u Ukrajini“.
„Provela sam oko 50 minuta u razgovoru sa predsednikom Kerenskim pre nego što smo stigli ovde“, rekla je Pelosijeva.
Njen gaf izazvao je mnoštvo podsmešljivih komentara na društvenim mrežama. Neki su primetili da je aktuelnog ukrajinskog predsednika Zelenskog pomešala sa Aleksandrom Kerenskim, predsednikom privremene vlade Rusije između Februarske i Oktobarske revolucije 1917.
„Amerikanci čak i ne kriju svoje neznanje kad govore o Ukrajini. Tamo žive Iranci, Vuhan je grad u Ukrajini a Zelenski je zapravo Kevenski, ili možda Kerenski, ali Pelosijeva ne zna da izgovori R“, jedan je od komentara na najnoviji gaf.
Američki predsednik Džo Bajden u Kongresu - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
SVET
Ukrajinci postali Iranci: Bajdenu se opet sve pomešalo /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala