- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mihajlović u problemu – predsednik nezadovoljan, a zamena spremna

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
Pratite nas
Srpski stručnjak Siniša Mihajlović nalazi se pred otkazom u Bolonji tokom svog drugog mandata u klubu, pišu italijanski mediji. Razlog za nezadovoljstvo predsednika Džoija Saputa su slabi rezultati i činjenica da je klub letos potrošio 30 miliona evra na pojačanja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Drugi Mihajlovićev mandat na klupi Bolonje ne protiče po planu i na kraju sezone, bi po svemu sudeći, lako moglo da dođe do raskida saradnje. Takav epilog na Apeninima nagovestio je prvi čovek kluba iz Ređo Emilije.
„Ne mogu trenutno da vam kažem kakva je njegova budućnost. Ne želim da ljudi u Bolonji žive jer žive dobro, želim da imaju iste motive kao ja“, poručio je Saputo, aludirajući očigledno na činjenicu da klub ima daleko veće ambicije i da mora da pobeđuje.
Bolonja je trenutno 12. na tabeli Serije A sa 33 osvojena boda, ali samo jednom pobedom iz prethodnih osam utakmica.
I lokalni mediji u Bolonji bruje da će se Saputo na kraju sezone zahvaliti Srbinu, a da je kao zamena već spreman da uskoči bivši vezista Milana Đenaro Gatuzo.
Gatuzo je vodio Napoli, dogovorio je kasnije saradnju sa Fiorentinom, ali su dve strane obostrano raskinule ugovor pre nego što je zvanično saradnja i počela da teče.
Mihajlović je na klupu Bolonje u drugom mandatu seo krajem januara 2019. godine i preuzeo je ekipu od Filipa Inzagija. Dovedena su brojna pojačanja, ali klub ne uspeva da ostvari zacrtani cilj - da bude u gornjem delu tabele Serije A i da se bori za jedno od mesta koje vode u Evropu naredne sezone.
Naredni meč ekipa koju i dalje vodi Siniša Mihajlović igra u nedelju od 12.30 kada gostuje Fiorentini na „Artemio Frankiju“.
Stefan Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
„Želim kao Piksi“ – Stefan nije želeo da bude Kanađanin /video/
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv El Kelafija i Leonarda
Nebojša Vučićević Uške (preminuo 11.3.2022) - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
Preminuo legendarni Nebojša Vučićević Uške
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala