- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„Istinu ne mogu da ugase!“: Crnogorski portal pružio podršku našoj redakciji

© Foto : In4SIn4s, podrška Sputnjiku
In4s, podrška Sputnjiku - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
Pratite nas
Portal IN4S iz Crne Gore pružio je danas podršku redakciji Sputnjika Srbija, povodom činjenice da se naš portal nalazi pod udarom brutalne cenzure i da je nedostupan za mnoge korisnike.
“Ovo je posledica brutalne cenzure i udara na slobodnu reč i demokratska načela medijskog oglašavanja. Redakcija IN4S ovim putem upućuje javnu podršku, i pruža svaki drugi vid podrške i ukazujemo, da smo spremni da stanemo u odbranu najvećeg dostignuća demokratije, prava na slobodu mišljenja i govora“, navodi se u objavi In4s-a.
„Jednako kao što su naši djedovi bili rame uz rame na Vaterlou, ruskim stepama, sremskim ravnicama, tako i mi danas branimo pravo Sputnjika da izveštava i iznosi svoj stav bez posledica“, dodaje se u saopštenju.
In4s oštro osuđuje „sramnu odluku šačice briselskih kolaboracionista koji su se opredelili za Azov, Desni sektor, Banderu i Zelenskog a protiv istine i pravde, i prava na drugačije mišljenje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala