- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković „puni baterije“ u Visokom – ponovo posetio „bosanske piramide“

© Foto : screenshot/BosnianPyramidsTVNovak Đoković u Visokom
Novak Đoković u Visokom - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pauzu u kalendaru iskoristio je da poseti mesto Visoko i gde je gost Semiru Osmanagiću – osnivača Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković pet put boravi u poseti Bosanskoj dolini piramida, a i ovaj dolazak s njim je porodica, supruga i deca, preneo je „Dnevni Avaz“.
Novakovi domaćini su Sabina i dr. Semir Osmanagić, a odmah po dolasku u Visoko Novak je obišao Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, te se nakon obilaska uputio i u popodnevnu šetnju Arheološko – turističkim parkom „Ravne 2“.
Novak Đoković u Visokom u Bosni - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2020
Novak kod Bosanske piramide: Mi na Balkanu imamo blago, sportisti, dođite i uverite se /video/
Novak bi ovoga puta u Visokom trebao da ostane samo za dane vikenda, nakon čega ga očekuje priprema za sezonu na šljaci, pošto u Ameriku nije mogao zbog toga što nije vakcinisan.
Novakov dolazak iskoristili su i brojni posetioci Kompleksa Ravne, kao i Noletovi obožavatelji iz Srbije koji su se zadesili u parku „Ravne 2“, za pozdravljanje i fotografisanje, na što je on sa zadovoljstvom pristajao.
Kako je naveo i tokom svojih ranijih poseta, Novak se u Visokom oseća kao kod kuće, a svaki slobodan trenutak između putovanja i nastupa koristi za dolazak u Bosansku dolinu piramida, što je slučaj i ovog puta.
Đoković otišao na put – „u strogoj tajnosti“
Đoković u podzemnoj ekspediciji u tunelima „bosanskih piramida“ /video/
Zašto Đoković ide u „piramide“?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala