- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Hrvatski mediji: Bespilotna letelica pala u Zagrebu i napravila krater, pronađena dva padobrana

© Tanjug / FaH/DAMIR SENCARPolicija, Hrvatska, arhivska fotografija
Policija, Hrvatska, arhivska fotografija - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
Pratite nas
Snažan prasak uznemirio je stanovnike Zagreba nešto posle 23 časa, a kako javlja Indeks pozivajući se na nezvanične informacije, u pitanju je bio pad bespilotne letelice koja je prilikom udara o tlo napravila krater prečnika tri metra. U toku je istraga.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratitena kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, asve video sadržaje na platformi „Odisi“(odysee.com).

Policija i vatrogasci su odmah posle eksplozije došli u Jarunsku ulicu, a nešto kasnije pridružila im se i vojna policija, javili su hrvatski mediji.
Na mestu eksplozije ostao je krater prečnika tri metra, a oštećeno je nekoliko automobila.
Među građanima tog dela grada, neposredno posle eksplozije, širila se priča da je nešto palo s neba, a mediji su naveli da se u okolini mesta događaja osetio miris gasa.
Neki od očevidaca navodno su videli leteći objekat kako pada s neba, kao i padobran koji se zakačio za drvo. Mediji su nešto kasnije, pozivajući se na nezvanične informacije, objavili da je otkriven još jedan padobran.
Hitne službe su portalu „24 sata“ potvrdile da krhotine na mestu eksplozije liče na delove avionskog motora, kao i da su predate policiji.
U ranim jutarnjim satima konačno se oglasila i policija koja je saopštila da su na terenu otkrivena dva padobrana i da je iz vazduha pao objekat, ne precizirajući o čemu se radi.
Prema saopštenju policije, niko nije povređen u incidentu niti ima dojava o tome, a građanima je poručeno da na društvenim mrežama ne objavljuju snimke sa mesta događaja. Mediji su pozvani da objavljuju samo proverene informacije.
Indeks je oko pet sati ujutro javio, pozivajući se na nezvanične izvore da je uzrok eksplozije i kratera zapravo pad bespilotne letelice, a da se padobranima koji su pronađeni nisu spustili ljudi.
Istraga je nastavljena i za sada nema zvanične potvrde ove informacije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala