- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Amerika postavila treći cilj na koji Evropa nije spremna /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Danas u vestima:
Dogovor o prekidu vatre u Ukrajini nije ni bio u planu na današnjim pregovorima, izjavio Lavrov u Antaliji i poručio da će Rusija sprovesti demilitarizaciju Ukrajine do kraja.
Iako nakon sastanka dve strane nisu izašle sa nekim konkretnim dogovorima, važno je da je došlo do susreta na ovako visokom nivou, reka je za Sputnjik bivši ambasador Milisav Paić.
Ko su nacionalistički bataljoni koji haraju u Ukrajini. Pripadnike tih ozloglašenih odreda nazivaju i „banderovcima“, jer nose nacistička obeležja i slave Stepana Banderu, ideologa ukrajinskog nacionalizma koji je sarađivao sa nemačkim nacistima.
Vašington mesecima ima dva cilja: zaustavljanje „Severnog toka 2“ i stvaranje jedinstva s EU po pitanju najtežih sankcija Rusiji, ali sada od Evrope traži korak na koji Brisel nije spreman – iz objektivnih razloga, kažu analitičari.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala