- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Isplivavaju tajne Zapada koje potpuno menjaju svet | Od četvrtka do četvrtka

CC BY 2.0 / Tony Webster / BIOHAZARDBiološko oružje
Biološko oružje - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše dr Leon Kojen.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Šefovi diplomatija Rusije i Ukrajine seli su nakon 15 dana sukoba za pregovarački sto, prekid vatre još nije na vidiku. Zelenski kaže da se "ohladio" po pitanju ulaska u NATO, a Amerika konačno priznaje da je u Ukrajini finansirala biolaboratorije. U Kremlju poručuju da ne postoji primer za ekonomski rat kakav je pokrenut protiv Rusije.
O ovim temama razgovaramo sa profesorom Filozofskog fakulteta u penziji dr Leonom Kojenom koji je i književnik, prevodilac i publicista. Pitaćemo ga šta je geneza specijalne vojne intervencije Rusije u Ukrajini? Treba li verovati Zelenskom kada kaže da ne želi u NATO? Zašto su SAD finansirale biolaboratorije u Ukrajini? Da li smo svedoci stvaranja nove geopolitičke mape sveta? Može li se sukob na teritoriji Ukrajine dovesti u bilo kakvu vezu sa Balkanom, pogotovo sa Bosnom i Hercegovinom i Srbijom? Da li završetak rata zavisi od efekta sankcija po Zapad?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Isplivavaju tajne Zapada koje potpuno menjaju svet | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala