- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Novak: Rusija je zainteresovana za investicije iz Indije

© Sputnik / Aleksej Nikoljski / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Novak
Aleksandar Novak - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
Pratite nas
Rusija je zainteresovana za investicije indijskih partnera u naftni sektor Rusije, kao i za razvoj prodajne mreže sa učešćem ruskih kompanija u Indiji, izjavio je potpredsednik ruske vlade Aleksandar Novak i dodao da Rusija vidi dobre mogućnosti za povećanje izvoza nafte i naftnih derivata u Indiju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Izvoz ruske nafte i naftnih derivata u Indiju iznosi skoro milijardu dolara i postoje dobre mogućnosti da se izvoz poveća“, rekao je premijer Rusije.

Danas je održan telefonski razgovor Aleksandra Novaka sa ministrom za naftu i gas, razvoj i izgradnju Indije Hardipom Singhom Puri. Posebnu pažnju su posvetili saradnji u sferi energetike i obrazovanja.
Podsetimo, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden je 8. marta zabranio uvoz ruskih energenata. Aleksandar Novak je tada naveo da je Rusija spremna na tu zabranu Zapada i da zna gde će preusmeriti isporuke.
Naftna pumpa u Krasnodarskom kraju - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
RUSIJA
Novak: Rusija zna gde da preusmeri isporuke nafte, ako je odbiju SAD i EU
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala