- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Koliko su društvene mreže i kultura otkazivanja promenili svet | Tehnogram

© Sputnik / Natalья Seliverstova / Uđi u bazu fotografijaIkonice društvenih mreža na ekranu telefona
Ikonice društvenih mreža na ekranu telefona - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2022
Pratite nas
Gost novog izdanja emisije „Tehnogram“ je Srđan Garčević, osnivač bloga „TheNutshellTimes“.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video-sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Često se govori o tome zašto mladi ljudi napuštaju Srbiju, dok se retko priča o tome kako se sve više vraćaju i to nakon završenih prestižnih svetskih univerziteta.
Nakon završenog Vorika i Oksforda i godina rada u korporativnom svetu investicionog bankarstva, Srđan je odlučio da se vrati u Srbiju i započne sopstveni blog i podkast pod nazivom “Pokretači”, gde će intervjuisati obične ljude koji rade izuzetne stvari i veruju u svoje ideje.
Njegovi gosti nisu prisutni na standardnim medijima, već su tu među svima nama skriveni, ali ujedno i vrlo otvoreni za razgovor i kreiranje novih ideja. O tome kakvi su benefiti povratka u Srbiju? Zašto je kultura isključivanja toliko uzela maha? Je su li nas društvene mreže zbližile ili udaljile? Kako razumeti nikad prisutniju cenzuru i prisustvo verbalnog delikta na nekada potpuno otvorenim platformama u emisiji “Tehnogram” govori Srđan Garčević, osnivač bloga “Nutchell times” i podkasta “Pokretači”.
Koliko su društvene mreže i kultura otkazivanja promenili svet | Tehnogram
Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela.
Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala