- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Greg Popovič na korak do besmrtnosti

© AP Photo / Charlie NeibergallGreg Popovič
Greg Popovič - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2022
Pratite nas
Greg Popovič, proslavljeni američki trener, prethodne noći izjednačio je rekord Dona Nelsona po broju pobeda u NBA. „Ludi Srbin“ je na utakmici protiv LA Lejkersa došao do 1335. pobede na čelu San Antonio Sparsa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Pre početka sezone pretpostavljalo se da će Popovič postati trener sa najviše pobeda u istoriji NBA i 17. utakmica pre kraja ligaškog dela uspeo je da izjednači uspeh čuvenog Dona Nelsona.
Sparsi su na krilima Dežontea Mareja slavili protiv Lejkersa (117:110), a Greg je upisao 1335. pobedu u regularnom delu sezone.
„Ludom Srbinu“, kako je nadimak Popoviču, došao je do istorijske pobede za 360 utakmica manje od Nelsona i nesumnjivo da će do kraja sezone postaće besmrtan.
Kada je reč o plej-ofu, ima 170 pobeda manje od Peta Rajlija i Fila Džeksona i verovatno ih neće dostići, s obzirom na godine, okolnosti...
Hakim, Dirk, Janis? Ne – Nikola Jokić /video/
Pomera granice – Jokićev 75. tripl-dabl u karijeri! /video/
Jokić ispisao istoriju, trener oduševljen: „On je hladnokrvni ubica!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala