- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Drama srpskih kamiondžija „zaglavljenih“ u Ukrajini /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video-sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Večeras u vestima:
Susret šefova diplomatija Rusije i Ukrajine 10. marta u Antaliji, uz posredovanje Turske. Počela nova runda pregovora na poljsko-beloruskoj granici; Rusija objavila spisak neprijateljskih zemalja, na njemu je i Crna Gora.
Sputnjik na licu mesta: ruske snage pružaju humanitarnu i medicinsku pomoć stanovništvu Ukrajine i formiraju im koridore za evakuaciju; dakle, Rusija, navodni „agresor“, zapravo jedina pomaže tim ljudima — bez obzira na njihovu nacionalnost, javljaju naši reporteri.
Cilj bio-laboratorija koje su otkrivene u Ukrajini je bio da se naškodi Rusiji. Vašington mora da objasni zašto su u njima rukovodioci bili isključivo Amerikanci, upozoravaju analitičari.
Nekoliko vozača kamiona iz Srbije i dalje „zaglavljeno“ u Ukrajini. Aleksandar Dražić iz Jagodine u najdramatičnijoj situaciji, nalazi se u predgrađu Kijeva.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala