- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Radunović: Odluka da uđe u manjinsku vladu vodi SNP ka nestajanju

© Sputnik / snimak ekrana, rtcgSlaven Radunović
Slaven Radunović - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
Pratite nas
Šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović komentarisao je odluku SNP-a da uđe u manjinsku vladu.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
“Sa žaljenjem konstatujem da je došlo do takvog ishoda glasanja na sjednici Glavnog odbora SNP-a. Nisam očekivao da se može desiti da dvije trećine članova GO SNP-a podrži ovakvu odluku. Naravno, DF će uzeti u obzir ove nove momente nakon što razmotrimo sve okolnosti“, kazao je Radunović i dodao:
“Ovo definitivno vodi ka nestajanju SNP-a poslije ovoliko godina i časne borbe protiv DPS-a, i to nakon što je DPS poražena na izborima 30. avgusta 2020. godine. Današnjom odlukom SNP daje DPS-u kiseonik i vraća ih na političku mapu Crne Gore. Ovo mora da izazove određene posledice koje nas sve zajedno plaše. Moram da konstatujem da će već na prvim narednim izborima u Beranama SNP biti suočen sa surovom realnošću koja ih očekuje“, zaključio je Radunović.
Sednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
REGION
SNP odlučio: Ulazi u Abazovićevu vladu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala