- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Sve nas je pritislo“ – vlasnik ekipe progovorio o proterivanju Rusa

© AFP 2023 / JARED C. TILTONDžini Has
Džini Has - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
Pratite nas
Džin Has, glasnik Has ekipe u Formuli 1, oglasio se povodom odluke da Nikita Mazepin, ruski vozač, više ne bude deo tog toma.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Ekipa Has je u prvom momentu podržala mladog vozača i najavila njegov ostanak u timu, ali je potom usledio raskid ugovora.
Zajedno s tim, Has je ostao i bez značajnih sponzorstava iz Rusije, koja su značila i predstavljanje ruske zastave na bolidu.
„Mnogo je žestokih kritika zbog situacije u Ukrajini. Sve nas je pritislo. Nismo mogli da se suočimo sa time, ni naši ostali sponzori“, naveo je Has.
On je demantovao da je Has bio ruska ekipa.
„Ne znam zašto su to ljudi govorili, Has logo, koji je glavni sponzor tima, uvek je bio na bolidu. Dobro guramo kroz sve, voleli bismo naravno da imamo više novca, ali smo u redu“, istakao je Has.
Mazepin je prošle sezone debitovao u Formuli 1 i bio je klupski drug sa sinom sedmostrukog šampiona Mihaela Šumahera, Mikom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala